Cautare

1021 de rezultate pentru "top performer" (3.44 secunde)
Tiarra are in palmares zeci de concerte de club si in aer liber, in Bucuresti si alte orase din tara, atat ca headliner, cat si ca formatie in deschiderea unor trupe de top (Lake Of Tears, Diary Of Dreams, Theatre Des Vampires, Galadriel si majoritatea numelor cunoscute autohtone), precum si prezente pe scenele multor festivaluri (OST, Artmania, Zilele Bucurestiului la Viena, Top T, White River Fest, etc).
Top 10 motive de ce femeile atragatoare NU isi gasesc barbat! ... O femeie de top nu va accepta langa ea un barbat mai slab intelectual sau fara ambitii.Poate la inceput, dar in timp va vrea un partener superior.
Albumul Resurrection, lansat in mai 2014, s-a bucurat de succes critic si comercial, fiind al saselea clasat in top zece albume in Italia si al cincilea in top zece album din Regatul Unit.
Recent, a avut loc prima editie a conferintelor "Secretele Frumusetii cu Valentina Pelinel" sustinuta de top modelul international la restaurantul The Library.
Dupa ce anul trecut au fost pe locul 5 in top Shazam Turcia cu piesa Bate toba mare”, Gipsy Casual a ajuns acum in acelasi top pe locul 2, dar cu Kheluska” (https://www.youtube.com/watch?v=pJ_pTv5BzRg).
Elite Model Look ofera tinerilor oportunitatea de a-si implini visul de a deveni top modele, in cadrul celei mai importante retele de agentii de modele din lume. Din 1972, anul in care z-a organizat pentru prima data concursul, Elite Model Look a descoperit si lansat Top Modelele lumii:
fuste midi plus top. ... top midi skirts si o colectie de rochii. Visul meu este de a ajunge unde imi doresc.
Acum este pe locul 1 pe radiourile din Rusia, unde Carla's Dreams se afla in turneu de promo impreuna cu Warner Music, casa de discuri din Rusia, la cele mai importante radiouri si televiziuni, pe locul 7 in top Shazam Rusia si pe locul 5 in iTunes Rusia.
Acum este pe locul 1 pe radiourile din Rusia, unde Carla's Dreams au fost in turneu de promo impreuna cu Warner Music, casa de discuri din Rusia, la cele mai importante radiouri si televiziuni, pe locul 7 in top Shazam Rusia si pe locul 5 in iTunes Rusia.
Ca de fiecare data, Dana Savuica a animat atmosfera si a dezvaluit tuturor care este elixirul tineretii si frumusetii, impartasind secrete pe care le-a aflat de la brandurile de top si pe care le-a testat de-a lungul timpului.
Colaborari cu artisti de top ai Romaniei precum INNA, Delia, Loredana Groza, Antonia, cu peste 300 de milioane de vizualizari pe YouTube, cu piesa Sub pielea mea pe locul 11 pe Shazam in lume, muzica celor de la Carla's Dreams cucereste si alte tari, in afara de Romania si Moldova:
Single-ul de debut al lui Edward Sanda in colaborare cu Ioana Ignat, Doar pe a ta, piesa lansata in urma cu 1 luna, a adunat 5.000.000 de vizualizari pe YouTube, a intrat in top 10 difuzari radio si TV, este in top 5 piese cautate prin Shazam (a fost timp de doua saptamani pe prima pozitie), cu peste 50000 de cautari, este cea mai descarcata piesa romaneasca de pe iTunes, iar recordurile nu se opresc aici.
Maratonul muzical ULive Session aduce sub aceeasi platforma 10 artisti de top ai casei de discuri Universal Music Romania/ MediaPro Music.
Maratonul muzical ULive Session aduce sub aceeasi platforma 10 artisti de top ai casei de discuri Universal Music Romania/ MediaPro Music.
Maratonul muzical ULive Session aduce sub aceeasi platforma 10 artisti de top ai casei de discuri Universal Music Romania/ MediaPro Music.
primul artist roman care intra in topul Spotify - Romania Top 50 cu piesa Hatz” Asculta aici piesa Hatz”:
Cel mai de succes album este insa Imaginaerum, care a ajuns pe locul 27 in Top Billboard 200.
Din aceasta cauza sunt inregistrate peste 3 milioane de cazuri de boli cardiovasculare, care situeaza Romania pe primele locuri intr-un top european al imbolnavirilor. ... Din aceasta cauza sunt inregistrate peste 3 milioane de cazuri de boli cardiovasculare, care situeaza Romania pe primele locuri intr-un top european al imbolnavirilor.
Puteti sa aruncati o privire asupra proiectului realizat de Simona Ciff, psiholog clinician,pe blogul dedicat sanatatii mintale: www.top-psy.ro
Simona Ciff, psiholog clinician, a lansat pe blogul Top Psy. ... http://top-psy.ro/de-ce-furia-te-poate-ucide-inaintea-fumatului/
google-analytics.com